NY BLOGG!!!

http://moahsvantemark.blogg.se
Lägg det på minnet! ;)
PUSS BABES, SES PÅ DEN NYA BLOGGEN!!


Lite info - Flumm-Moah påväg till skolan

Förlåt för att jag stänger av mitt i allt, men det hände en pinsam sak!

Vad gör man inte för sina bloggläsare? KOLLA PÅ VIDEON FÖR ATT FÅ MER INFO OM BL.A DEN NYA BLOGGEN!

Risgrynsgröt & varm choklad med skummtomtar i

Hola amigos! :D
Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen, direkt fixade jag ett mellis och nu sitter jag är och chattar med Denice, bloggar och äter Risrynsgröt, dricker varm oboy med skummtomtar i, and a litle bit caaaandyyy :D yääy.
Hoppas det kommer snöa ikväll igen, har blivit så jädrans kallt nu!

Finished

GODMORGON! Vet ni vad? Det snöar inte längre, tyvärr. Men huvudsaken är att det finns snö på bilarna fortfarande :D
Anyways, har fixat klart mig nu. Kör på mascara, sne-fläta (ser finare ut än vad det låter) och min vita mössa.


Outfit
Blus
Jeans
Grå spetslinne



Dumma blixt som gör så att man får röda ögon..
Btw, ni som kommenterar NU på inlägget om vilken jacka, får ingen länkning! Svaret är En röd Everestjacka från Stadium ♥

Hörs sen babes, PUUUUUUUSSS

Bästa 1 advent

Shiit, vad happy jag är nu! :D Det snöar som in i helvete här hos mig, chattar med dom allra finaste.
Jag och syster gick ut en stund, tog kort, pratade med julmusik osv. Hur mycsigt som helst! + provade våra nya jackor ♥
Man ser faktiskt på vissa bilder att det snöar! :D












Jag bara ÄLSKAR snööööö! :DDDDDD

Denice

Kanske ska träffa Denice sötnos imorgon. Beror på, för vi båda mår inte så bra.. Typiskt :/ Skulle vara så himla kul att få träffa henne :D Men höru, om det inte går imorgon kanske vi kan träffas i helgen? Eller det kanske inte funkar? Hör av dig på Facebook isåfall.
Bebisar, vad gör ni den här kvällen? :D
Moah Svantemark

Massa tjat om att det snöar..

Har ni också sätt alla Facebookuppdateringar om att det snöar i Norrtjälje, Dalarna osv? Feta nice ju. Åååh, tänk ifall det snöar imorgon! Gud vilket humör jag skulle vara på då! :D
UPDATE: DET SNÖAAAAAAR!


Hej på er ungar! Wilma Stenhardt här

Nu är det Wilma Stenhardt här! Jag ska fixa Moahs design eftersom det tydligen hade uppstått något missförstånd + att Moah inte blev nöjd med designen hon fick av designaren innan. Så nu tänkte jag fixa till det då! Men det är på hennes nya blogg så ni kommer ju inte märka någon skillnad. Designen kommer iallafall vara helt klar ikväll!

Favoritcitat

Det är här ett av mina absoluta favoritcitat.

New jacket

Vad är det för någon..? ;)
UPDATE: Alla som kommenterar får länk! Detta skrevs 15.51

Berga

Direkt efter skolan i fredags så tog jag, Astrid och Vickan bussen till Centrum. Där gick jag och Astrid runt eftersom att Vickan skulle hem och hämta kläder. Jag orkar inte ta allting med det vart kaos i slutet när vi skulle ta bussen hem till Astrid. I alla fall så gick vi runt i Centrum, köpte lite godis och sådär. Sen så var det någon kille som precis hade öppnat sin ''stylistaffär'' så han frågade ifall vi ville att han skulle fixa vårat hår, gratis. Och eftersom vi kanske inte skulle hunnit fixa håret annars så sa man ju såklart ja ;) Hörni, jag rekomenderar det verkligen! Det ligger i gammla Centrumet vid Akademibokhandeln. Tyvärr tar dom betalt nu!
Bergat sög somsagt. Så jag satt och smsade med en kille under tiden tills jag fick nog och gick hem.
Intressantare än så var det inte.






1 advent ♥

Godmorgon älsklingar! Idag är det första advent, det har ni väl inte glömt? ;) Hur ska ni fira det? Min dag kommer i alla fall vara ganska fullproppad hehe! Nu har jag precis skickat iväg ett mail, ska öva på Spanska och Engelskaglosor, blogga lite (vet inte hur uppdateringen blir idag) och sen så kommer hela min familj hit! Vi blir 19 personer, haha.

Vi får se

Har sjukt brottom nu, ska hinna till Sols fest innan kl 6, skicka iväg ett mail och sminka mig, shiiit! Vi får se hur uppdateringen blir. Va i täby nyss i alla fall, hittade en vinterjacka. Mer om det sen! PUUSS

Det känns som en evighet sen

Nu åker jag iväg och hämtar min babyy ♥

Täby

Lite senare ska jag åka iväg till Centrum med min systeryster. Vi båda två ska kolla på en vinterjacka, behövs nu när snön kommer snart! Eller..? Jag vet att jag visade er den där svarta jackan, men den kan man ju inte ha när man ska ha snöbollskrig osv. Så det blir att kolla på en till ;) Tror att jag har hämtat kameran innan vi åker dit, och så kanske vi filmar när vi är där eftersom min syster också har en blogg nu! ;)
Åh jag vill ha min kamera nu, svara på mobilen Astrid!!

Ett riktigt jävla as ♥

Panik

Igår när jag kom hem så såg jag att Dana satt in designen på fel blogg, alltså den skulle suttit på min andra blogg, som jag tänkt länka idag. Så jag fick seriöst panik och sa det till Dana, + att alla mina läsare redan hade sett den då eftersom det var på dagen hon satte in den! & Såklart hade Dana inte sparat min gamla design - Det var helt enkelt kört. Men sen pratade jag med Wilma och hon erbjöd sig att göra en design, jag tror det var idag hon skulle det. Dessutom så hade jag gätt Dana fel bilder, headern ser ju inte så julig ut med allt gräs!? Åh klant.
Btw, nu vet ni hur det ligger till, och förhoppnings vis (Om Wilma har tid och ork) så kommer den nya bloggen komma upp ikväll.

Godmorgon älskligar!
Vaknade ganska tidigt, halv 9. Men det berodde nog på att bergat sög igår, så jag dansade typ inte. Satt på scenen och smsade med en söt kille istället ;) + Träffade Denice sötnos, vi har tänkt träffas här i veckan, vi får se hur det blir med det! A, Jag drog hem runt kvart över 9, jag orkade inte verkligen inte stanna kvar, det var typ 30 pers där!? Hur kul liksom?
By the way. Idag så kommer jag sitta bänkad framför datorn, göra läxa och lite sånt. För ikväll ska jag iväg till Sol (sötnos) för hon har 4 timmars fest i idrottssalen! Tur att jag inte är trött efter igår då. Kommer hem runt halv 11 kanske, tror inte det blir någon uppdatering efter det.
Dessutom så är mina kläder, mitt smink och min kamera kvar hos Astrid. Hämtar sakerna snart!



Till Wilma: Jag mailar dig så fort kameran är hemma, ska kolla om jag vill ha några bilder från igår osv.
PUUUUSS

Lite av min berga-outfit

It will rain ♥

Outfit & Facelook

Mörka jeans - Kappahl/Lindex/H&M
Baslinne, spets - Present
Randigt linne - H&M
Och lite smycken till det ;)

Bergadisco

Godmorgon älsklingar! :D
Idag är det bergadisco, längtar ihjäl mig - Ska bli sjukt kul! Dock kommer inte uppdateringen vara lika kul, men jag kör det här snabba inlägget, sen får ni lite tidsinställda, bra va!?
Har på mig mörka jeans, randigt linne och ett grått spetslinne under det, riktigt skönt faktiskt.
Dock får ni outfiten senare idag, men om jag ska hinna göra tidsinställda så måste jag gå nu! Hoppas ni har en toppenfreda så ska jag också ha det! PUUUUSSS

No bloggish

Imorgon blir det tyvärr ingen bloggning, ska ju hem till Astrid direkt efter skolan, fast kanske får låna datorn där. Men bara ett inlägg isåfall! Har med mig kameran också, bara så att ni vet!
Nya bilder behövs..

Kvällens fiiix

Har grymt mycket att göra ikväll! Ska iväg till P0Pskolan, duscha och tvätta håret, raka benen, packa ner allt smink + kläder osv..! Shiit aså, hur ska det här gå!? :/

P0Pskolan

Klockan 6 ska jag iväg till P0Pskolan - Går på sång där. Ska bli hur kul som helst. Just nu håller vi på att spela in till en ''julkonsert'' och en skiva!

Fridays + Sundays planes

Jag saknar det

Varm oboy med kakor

Heheh, ni märker att jag saknar vintern och julen nu va? Alltid varm oboy, pepparkaksmuffins eller chokladkakor :D Ska strax gå och ta ett riktigt mellis.
Dagen idag har vart helt OK, supertråkigt Spanska bara. - Jag varnar er, som ska välja språk. Om du tar Spanska gör du ett stooort misstag!!
Anyways, idag ska jag och Dana försöka få ihop allting med den nya bloggen, designen är fixad, ska bara få allting på plats osv..! Dock har jag ganska mycket att göra i helgen. Så vi får se ifall jag börjar idag..!

Spännande

Dana har fixat min design nu, bara kategorier och sånt som fattas. Kör kanske igång imorgon, vem vet!? Vill ni veta vad den heter? :D


I love you

Dagens Moah

Dagens Moah består av ett grått linne, blå långärmad tröja över och mina slitna jeans ;)
Haha, ååååh, märks det att jag gillar mina jeans eller? ( Mitt hår ser gult ut, blir tyvärr så i blixten )

Lägg då inte upp den?

Jag tror att det inte bara är jag som tycker det är irriterande när någon lägger upp en bild på tex bloggen/facebook, och sen skriver ''Fyfan vad ful, bjuuuder'' ''Ååh, så tjock jag är..'' eller något liknande? För det är väl inte bara jag som tycker så? Det ända man tänker på när man ser bilden är att den antingen vill få uppmärksamhet eller har grymt dåligt självförtroende. Det beror på om bilden nu var ''ful'' eller så. Inte om det är värsta fina, då fattar man att hon/han vill endast ha uppmärksamhet. Hellre att man skriver att den bilden var supersöt eller något, istället för att tigga uppmärksamhet. Det är bättre att säga positiva saker om sig själv! ;)
Jag i sommras.

Too beutifuls ♥

Ni är dom bääästa bloggläsarna som finns. Jag skojar inte. Ni finns där, ni gör min dag helt enkelt. Jag bloggar för att jag älskar att skriva, visst. Men det är faktiskt inte bara det. Dels alla kommentarer jag får, åååh, det är så underbart. När jag haft en dålig dag i tex skolan, så kommer jag hem och ser era fina kommentarer. Tyvärr hinner jag inte svara på alla era kommentarer, det tar alldeles för lång, och ni märker ju hur mycket plugg jag har osvosv.. En sak ska ni veta, det är ni som lyser upp min dag. Det är så jäklans kul att Ni tar Er tid av Er dag, åt att ge idolbilder/mailar, kommenterar osv, åt Mig!? Egentligen är det väl ganska sjukt? Ni läser om mitt liv och sitter och skriver en massa saker åt mig hela tiden. Åååh, får ett leende varje gång jag ser något sånt, tänk på det! Ibland har jag inte tid att svara, men det är av anledningar. Jag älskar att chatta med bloggläsare (@Moah Svantemark - [email protected] ) och kommer alltid att göra. Det är bäst att maila, för då lovar jag att svara. Kollar min mail dagligen - Endast jag. Det kan vara privat, om andra saker osv.
Anyways, meningen med det här inlägg var att ni ska veta -
Ni är underbara. ♥

Pepparkaksmuffins

Känslan när man kommer hem och mamma bakat pepparkaksmuffins ♥

Hejhej älsklingar! Åt precis min mellis med mamma, det blev oboy och pepparkaksmuffins ;) Luktar jul i hela huset nu, heheh.. Idag blir det att göra Spanskaläxan till imorgon, plugga lite som vanligt och bara chilla, det behövs verkligen.
Oh juste! Såg att det där ''viktiga'' inlägget inte kom upp igår? Hmm.. Konstigt. Får ta och göra om det!


Tips - Värmespray

Mamma tipsade mig om en värmespray, och ja, den funkar suuuuper! :D Tycker alla borde testa den!
Märket WELLA.

Den värmesprayen är faktiskt en av dom få som fungerar när det gäller mig. Dom andra är bara någon sås-skit man slösar 100 spänn på ;)

Chokladbollar♥

Hello finisar!
Har bakat chokladbollar med syster'n min nu, dom blev supergoda! Dock har vi sparat några tills tvn, hela familjen ska kolla på något program där olika par tävlar om att slippa betala sitt bröllop, ska bli nice :D Då blir det fika med familjen. Bra program + saft och chokladbollar! Yummi♥



Blev ni sugna?

Fryser

Ååååh, vad jag är sugen på varm oboy med grädde och pepparkakor! D:

Kvartsamtalet gick super, är shit så nöjd, hehe ;) Nu ska jag sätta mig och göra ett nytt inlägg, det måste ni läsa. ♥
UPDATE: Det hände något med inlägget, så det kommer någon gång under kvällen. Nu ska jag baka chokladbollar, ciao. Detta skrevs 18.43

Lite sen

Hello sweethearts! Innan jag börjar berätta allting så vill jag bara säga att jag bloggar från min mobil, därefter felstavade ord osv. Anyways, är lite sen idag, glömde att jag hade utvecklingssamtal om 3kvart, så då stannar jag i skolan och pluggar Spanska. Vi hörs när jag kommer hem, puss! Kommer hem runt halv 5.

15.00'

Hello my lovers ♥
Vaknade runt halv 7, eller nja. Det var väckarklockan som väckte mig!.. Anyways så ska jag strax gå till skolan, ( slutar 15.00 ) är riktigt glad idag men ingen aning om varför? Uppdatering när jag kommer hem blir det i alla fall! :D & jag tycker ni kan kolla in DEN HÄR brudens blogg, uppdaterar den just nu också - Hennes dator är sönder!
Nog om det.
Har på mig en tröja, (omöjlig att beskriva), svart linne och ljusa jeans med lite hål och sånt i ;)

Förlåt för webcam-bilder - Andra kommer när jag är hemma igen!
PUUUUSS

Duschen

Ska ner och duscha nu, blir ganska snabbt. Uppdaterar efter det, puss bejbis ♥

Plugg-Girl

Förlåt mina små hjärtegull för att jag inte bloggat något idag ♥ Men har en hel del att plugga till! NO-Prov imorgon och ett stort Spanskaprov nästa Torsdag.. Bl.a ska jag lära mig 1-50 på spanska, massor av ord osv. Känns sådär, men smart som man är så pluggar man denna vecka på siffrorna, och sen resten nästa vecka :D Nog om det.

Ska försöka uppdatera er strax! Vill bara påpeka att min nya blogg är strax klar, tror jag börjar lite tidigare - beroende på designen! Håll utkik ;)


Chill söndag

Vad gör mina stalkers? Haha, nej jag skojade bara med er!
Just nu sitter jag och chattar med en kille på facebook, skriver ner lite fler saker på min önskelista och läser på lite Spañol! Behövs verkligen till provet nästa torsdag.. :s

Doft-Skum

Tyckte att det var ganska länge sen jag gjorde ett videoinlägg, så det var dax nu! Dock hade jag ingenting att prata om, så jag visade Doft-Skummet + hur jag gjorde osv. Hope you like it! :D
Förlåt för att det låter ganska mycket i bakrunden, men det är badkaret som fylls med vatten..
Wooooups, igga mitt face i början!

För + Efterrätt

Yammi. ♥




En sak är säker. Min mamma äger på att göra pastasallad.♥

Freeeeesh girl

Nu har jag tagit et lååångt bad, gud så skönt! Varmt, med doft-skum osv. Andände mig utav hårinpackning, skrubb och schampoo den här gången ;) Ska strax ner och äta en supergod och nyttig lunch, sen blir det att..? Ja, fortsätt att läsa för Moah är tilbaka med sin blogg!
Juste. Sen kommer en video, vad som händer i den för ni se senare!



Just nu..

Lugn dag

Godmorgon lovers!

Vaknade runt 9/halv 10, gick upp och gjorde mig en fruskost så satt hela familjen framför tvn och åt, och nu sitter jag och duuuunkar musik med syster i hennes rum! ;)
Vad ska jag göra idag då? Jo jag ska vara hemma, städa och ha en ta hand om mig själv dag. Har ju inte haft den på länge, så tänkte att det var dags! Egna aniktsmasker och sådär + en massa bloggande :D

Forever alone #2

Dagens looki

Sådär spg jag ut idag! Ganska enkelt, men supersnyggt - Enligt mig ;)
~ Baslinne MAMMAS ~
~ Tröja över H&M ~
~ Ljusa jeans VET INTE ~


Önskelista 2011

Jag diggar min handstil! Eller..? ;)

1. - Ny plattång ( EN BRA!! )
2. - iPhone 3G(s)
3. - Pengar
4. - Presentkort
5. - Smink/Hårgrejer/Produkter
6. - Nagellack (Menas också som nagelgrejer..)
7. - Pennor&Sudd / böcker
8. - Justin Bieber lakan/tröja/skiva. Fast min brorsa kan ladda ner hur lätt som helst, så om du ser det här Martin, så är det Justin Biebers nya album! bl.a Mistletoe!
9. - Väska
10. - Ritblock + Pennor
11. - Fixa klart mitt rum!!
11. - Nytt skrivbord + stol!
13. - Kläder/skor ska också vara med.

Dock kommer det ploppa upp mer och mer önskningar för varje dag, visar nog upp allt jag önskar mig dagen innan jul eller något! :D

Push on it'

There is my sister. Och hon är underbar.♥ Så underbar så att hon får en länk. ( Obs, hon har bloggen med 2 andra tjejer. Push on the picture ↓
& ja ni ser ju. Hon är gaalet bra på att rita, så grymt duktig. I love u sister..

Galna Moah, som vanligt..

Haha, så går det för Moah när hon har tråkigt.. ;)

Plattång

Tänkte att det var på tiden att jag visade en bild på min plattång. Dock andvänder jag den bara ibland eftersom jag kör på vågigt just nu! ;)
Ärligt talat vet jag inte vad den heter, borde kanske kolla upp det !? I alla fall så är den väl ganska bra.. Fick den i julklapp 2010 av min farmor och farfar. Delar den med min syster också. Dock har jag faktiskt skrivit på min önskelista; EN NY PLATTÅNG!! (EN BRA) Hehe ;)
Den fungerar bra tills jag vill börja ha platt hela tiden. Kanske inte är så snyggt med vågigt hår till min nya hårfärg som jag ska ha i December. Mer om det senare! Det ända jag kan säga är att det är motsatt till min hårfärg jag har nu. Och den är såhäääääär ovanlig! Tror faktiskt att jag kommer passa i den ;) Den kommer upp på min nya blogg sen!
Men hörni, den som gissar rätt på hårfärgen får en länk i min nya blogg! ( Den får sitta i min meny i 4 dagar!! ) GISSA PÅ.♥


Min ögonfärg

O R E D I G E R A D E.

Hooomie

Kom precis hem, och just nu sitter jag i min systers rum med musik och kollar facebook + bloggar! Dricker cola och äter godis Haha! Ska strax gå ner och kolla på tv med familjen - myys ;) Vet ni älsklingar? Hade tänkt att uppdatera lite också. Blev så himla bloggsugen!

Svar på kommentar, sure!

Kan du inte visa fler bilder???
SVAR: Det var ögon-bilds-inlägget du kommenterade på, så antar att du menar mina ögon! Visst kan jag de, det kommer när jag kommer hem!


Säger jag det för lite? Jag älskar er. ♥

Drar om 10 minuter

Tyvärr så blir det inte mer uppdatering förrän kl 7/8 om ens mer idag.. Man får hoppas på det!
Nu ska jag iväg med familjen till min brorsa, Martin + hans tjej och 3 barn - Myyys! :D
Vad ska ni göra idag babes?



Kommer ihåg den här, en idolbild för länge sen. Vad tycks? Tack ännu en gång, Elise! :D
Om du ska skicka en idolbild + få en länk i min blogg, maila till [email protected] - Glöm inte att ange ditt bloggnamn då också! Där skickas även andra mail, privata osv. Endast jag som läser dom btw.

Ny favorit

Brukar få ganska många komplimanger om min ögonfärg, vad tycker ni? btw.

Brådis brådis

Måste åka om 3 minuter, har ganska mycket kvar att fixa. Kommer ett litet inlägg medans jag är borta! PUSSS

Lördag :D

Godmorgon lovleys!
Vaknade kl halv 10, var riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull ;) & snart ska jag gå & äta lunch sen iväg till P0Pskolan för att spela in en låt i studio! Ska bli grymt kul :D Och ikväll kommer jag inte vara hemma, mer om det sen!
Har ganska brådis, men kanske hinner med ett inlägg till innan jag sticker till P0Pskolan.

Tips - Mitt hår

Omg, visst har jag fått långt och fint hår!? :D *Happyface*

- Jag tar alltid schampoo 2 gånger. Blir så mycket finare, glansigare & rent!

- Blåser håret efter varje dusch. Självklart menar jag när jag tvättat håret! Men ändå, blir som en liten pudel :3 Hahahah!

- Sover med fläta! Ja faktiskt, sliter ingenting, + att istället för att ha ett ruffsigt, tråkigt och plattat hår när man ska till skolan, så är det vågigt! L O V E.

- Andvänder bra produkter. Det är väldigt viktigt hörni! Tänk på det. Andvänd sånt som gör så att håret inte skadas! Ex. värmeskydd, hairrepair m.m..

- Jag sover även med toffsar, plattar utan värmeskydd, drar i håret med borsten osv. Men vet ni? Jag bryr mig inte, huvudsaken är att jag har hår! Långt och fint + glansigt hår är det som gäller! ;)

En sak ni inte visste..

Jag heter Moa.
Det visste ni inte va? Jo, jag har alltid hetat Moa. Och kommer alltid att göra. Tycker inte om att byta namn, det blir så krånglit osv. Dessutom är jag ju döpt till Moa. Bara det att jag la till ett h på slutet, blev döhäftigt! :D

Ett grattis kanske??

Kommer ingen av mina kära och fina och rara bloggläsare ihåg att jag har namnsdag idag !?


Sorry, but u can't.

You can hate but never break me.


Shopping ♥

Var ju i Täby & shoppade med Emelie, Ylva, Julius och mamma. & Ja, jag fick faktiskt hem några saker!
Mössan jag pratade om, you know !? ;)
Spegel, behövs alltid!
Skitsött linne!
Lipbalsam / Läppsyl - Supersnyggt!

Titut

Hejhej!
Jag ''slutade'' kl. 9 idag för att det bara var en massa lektioner efter som jag inte kunde vara med på. Så jag och mamma åkte in till Täby för att shoppa lite, och sen kom min syster med hennes två underbara barn också. ♥ Så vi tog och åt på McDonald's, shoppade och sådär! Det var ganska najs ;)
Visar i nästa inlägg vad jag köpt.

Fundering..

Hmm..? Tycker den är grymt fin! Dock passar den inte till gråa vantar, eller..? ;)

Helt tomt..

Seriöst, har ingenting att blogga om. Lite creds här!? Nej men har en massa saker jag ska blogga om på min nya blogg. Och då blir det inte så kul ifall jag skriver samma sak på den här, intessant? Creeds to me ♥

Ska försöka uppdatera lite nu..

Te + Tv & bulle

Sitter med VaniljTé, vaniljbulle och kollar på 112 På Liv Och Död. Grym kväll! Hehe, märks det att jag gillar vanilj? ;) Anyways. Förlåt för mitt dåliga humör tidigare idag, men jag var inte så glad. Men det är över nu! Eller..?



Har på mig den där stickade, fina, hösttröjan med svarta leggins och ett rosa linne under. Love ♥

Nytt bloggnamn

Har nu gjort min nya blogg, dock kommer ni inte få veta vad den heter än! Dana och jag ska göra en design tillsammans imorgon. Eller nja, tror att det blir Dana som gör den! Hehe ;) Min nya blogg kommer rocka. Nej men ååååh, hur ska jag kunna vänta tills 1 DECEMBER ?!
Ska försöka fixa nya bilder.

Nobody can bring me down.

Den enda gången jag backar är när jag tar sats.

Åh, är sjukt irriterad just nu. Men tänker inte skriva något här, för då får jag all skit. Nej men jag orkar seriöst inte uppdatera just nu. puss.

Godmorgon

Godmorgon solstrålar! ;)
Idag är det Tisdag, vilket betyder att det är 4 dagar kvar till Fredag! Wåååhåå :D Heh! I alla fall. Tog inte kort med min kamera idag, för den laddar, så ni får några thelolcam.com-bilder. Bättre det än inget! ;)
Jag tror att jag kan bjussa på en bild med min kamera sen. Men nu har jag bråttom! PUSS
Grå & tråkig bild. Precis som min blogg..

Godnatt

-

Hey girl

nananana

My blog sucks.
Nä men ärligt. Har absolut ingenting att skriva om. Händer inte så mycket just nu! Men min nya blogg är på G. Tror somsagt fortfarande att den blir klar 1 Dec. Vore rätt häftigt, visst !?
Nej men nu börjar det bli oseriöst här. Ciao.
Ska verkligen försöka uppdatera nu.

Inte riktiga jag

Hej, jag vet att jag har vart sämst på att uppdatera. Men det händer så mycket just nu. & Jag skulle inte skriva det här inlägget om jag inte hade något att berätta, tyvärr. I alla fall..
-
Jag har tröttnat jättemycket på att blogga nu. Allt känns så jobbigt. Jag sitter typ inte vid datorn längre. Så jag har liksom en ''press'' på mig..
Därför tänker jag uppdatera när jag vill nu, men minst 2 inlägg om dagen. & sen har jag en annan sak på G. Det kommer senare i inlägget-
Ni vet att jag heter Moah, har en 3 djur, älskar att shoppa och älskar min familj + vänner. Men jag har inte riktigt visat mitt egna ''jag''. Ni vet egentligen ingenting om mig.
& nu har jag bestämt mig. Jag ska göra en ny blogg, för att jag ska kunna visa vem jag är. Jag vill inte att mina läsare går runt & tror saker om mig som inte är sant. Därför tänker jag bevisa det.
Samtidigt tror jag att det blir mycket roligare att uppdater & få flera läsare när man har ett bloggnamn man trivs med, liksom, ''Moahslife''- ååh, garvar. & ja. sånt ni vet..?
Men jag kommer somsagt uppdatera er när jag har tid, orkar, och har någonting att skriva. Min blogg suger just nu. Ärligt, den gör det. & självklart kommer ni få veta vad min nya blogg heter sen, ska bara komma på ett namn. Adda mig på facebook @Moah svantemark, eller skriv en kommentar. Om du har blogg & kommer på ett namn jag kommer andvända mig utav, så får du en länk när min nya blogg är igång. Jag tror att det blir mycket bättre så..
Direkt när ni klickar in på den nya bloggen första gången kommer ni tänka, WOW, är det där Moahs blogg? Den kommer vara unik, det kan jag lova er.
Bloggen räknas med att vara klar runt 1 December.


Moah svarar

Fick två kommentarer för några dagar sen. Tänkte att jag kunde svara på dom i ett inlägg eftersom personen inte hade någon blogg.

När ska du börja i skolan igen?
SVAR: Jo, alltså. Jag har ju inte kunnat gå, men nu kan jag äntligen det, i alla fall utan kryckor. Det är bara det att jag haltar som jag vet inte vad! Haha.. Men tillbaka till din fråga; Jag kommer förhoppningsvis börja i skolan nästa vecka ;)
'
Kan du visa en bild på ditt sår?
SVAR: Haha, nu undrar jag om du verkligen är seriös. För helt ärligt VET JAG att ni inte vill se det, + att det ser mycket hemskare ut på bilden än i verkligheten. Det är nog bara du som vill i så fall!

Jag vill, Jag kan, Jag ska

Jag vill, jag kan, jag ska.. Jag vill, jag kan, jag ska.. Jag vill, jag kan, jag ska..
Nej men ärligt, ni vet när man får en känsla av att man verkligen, verkligen vill någonting? När man vill, men inte riktigt kan eller klarar av.. Sån ångest känner jag just nu, jag vill klara av bloggen. Tänk då såhär: Jag vill, Jag kan, Jag ska!!
UPDATE: Nu vet jag hur jag ska göra. Ni får reda på det senare! Detta skrevs 10.32



Heart


Livet är som att cykla, du måste fortsätta framåt för att hålla balansen "


Romeo&Julia

Idag har jag spenderat min dag åt att göra klar Svenskaläxan - Romeo&Julia. Det gick bra, så nu har jag bara NO'n kvar. Men den fixar jag imorgon!
-
Jaha, vad ska man göra nu då? Uppdatera bloggen kanske.. Det blev ju sådär bra uppdatering igår, & det fungerar ju inte! Men det berode på läxorna, & nu är jag ju i princip klar med dom ;)

Studera

Sorry darlings, men måste tyvärr studera nu. Ju fortare jag börjar, ju fortare blir jag klar, & ju fortare kan jag uppdatera er. Så det är bäst att jag börjar nu, kyss. ♥

Kladdkaka & saft

Kom på att jag inte behöver blogga under dagen eftersom ni är i skolan! Ååh, klant asså. -.-'

Hellu älsklingar! Tänkte uppdater er lite nu. Snart ska jag sätta mig & börja studera, haha. Nej men ärligt, jag har 8692 saker att göra. Sen ska jag väl mysa framför teven med mamma & äta min chokladkaka jag gjorde med grädde.♥ Jaa, det är väl så min kväll ser ut ? Såklart kommer uppdatering också! Det här är så kul, ni anar inte.. ^^



Förlåt för arkivbilder, men jag kan verkligen inte ta några nya på mig nu.

Ett godnatt

Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder på bloggen som vanligt. Så dom kommer imorgon istället! Men det här blir nog Godnatt-inlägget eftersom att jag strax ska gå & sova. En tidig kväll idag! & imorgon ska jag sova ut, verkligen ligga kvar & låta klockan gå. Haha! ;)
I alla fall, ni har varit superduktiga idag babes, mer uppdatering imorgon! :D


Åååååh -.-

Nu funkar det inte att ladda upp bilder, och nästa inlägg måste ha bilder i sig. Återkommer när det fungerar. PUUUSS!

Yes, det är sant..

Det här låter kanske helt sjukt, men det är sant.
Jag har typ valt ut låtar till dom som har försvunnit. Så varje gång den låten spelas på radion så tänker jag på den personen/djuret. Jag tänkte ge 3 ex.
& dom här ''förslagen'' jag ger nu, det är sant. Alltså, jag har förlorat dom på riktigt.
-
Fiffi ♥
Min hamster som gick bort 9 Juli. Saknar henne något enormt. Hon betydde världen för mig. Jag fick lov att avliva henne, för hon hade två cancerknölar.. Jag saknar dig, & det vet du. Den här låten just för att jag är inte samma person utan dig. I will never bee the same, without you.
-
Buckita ♥
Du var en underbar häst. Helt amazing när man red. Tyvärr fick du hovbensrottation & var tvungen att avlivas. Hoppas du har det bra älskling, i love you. Den här låten just för att första videon vi kollade med dig på, då var den här låten i bakrunden. & du var amazing. Cu'z your amazing, just the were you are.
-
Hugo ♥
Hugo, du var underbar. Men vi passade inte tillslut. & ja, därför gjorde jag slut. Jag ångrar det inte, men jag gör det här för att du ska veta att jag har kvar alla foton/dikter & brev du gav mig. Dom står på mitt nattduksbord. & ja. Jag älskar dig. Som kompis. (Nej, Hugo har inte dött.) Den här låten just för att jag aldrig träffat någon som dig. Someone like you..

Länkbyten

'
Med min sötnos, AMANDA ! Klicka på bilden för att komma till hennes grymma blogg! & ni ser väl vad det kommer handla om..? ÄLSKAR DIG BEJBI ;)
& Felicia! Sammarbetade med henne förut, riktigt duktig bloggerska! Bilden ;)

Hösten&Våren - Denices åsikt

Nu undrar ni säkert varför jag lägger ut Denices åsikt här på bloggen, men om ni läser det hon skrivit. Så kommer ni fatta varför jag la ut det.
-
''Alla klagar på hösten men jag älskar hösten , det är så skönt & svalt ute & det är så sjukt fint ute ! Massa färgglada löv överallt, haha ! (: Jag älskar hösten , hösten&våren är dom bästa årstiderna enligt moi !  Sommar är ju nice, men det är för mycket småkryp&skit , vintern är för kall, nice med snö men för kallt ! Så våren&hösten är liksom mitt emellan, perfect !''
-
Jag har ju själv skrivit i många inlägg om att jag älskar hösten. Dessamma med våren. & jag & den där tjejen verkar tycka exakt likadant när det gäller årstider. Våren&Hösten är dom absolut bästa! Somsagt, det blir en helt annan luft, lagom varmt/kallt & alla löv & ja.. Loove ♥
-
Vill NI läsa om Denices underbara liv? Som jag säger, Check it out ^^
Klicka på bilden för att komma till bloggen.


Hur söt..?
Plus att jag och Denice har en sak på G mellan våra bloggar ;) Mer om det sen!

√ Matte + Spanska

Sådär älsklingar, nu är jag klar med Matte & Spanskan. (Tog Spanskan istället för Svenskan) Så nu blir det uppdatering, precis som jag sagt! Har en massa idéer inför kvällen, såå check it out!! ;)
Nä nu ska jag gå & fixa några inlägg, puss bebisar!
''
...........
oooops, såg nu att mina mandariner var med. ^^

1 sak ni inte visste om min familj

Tänkte göra på 1 sak ni inte visste om min familj, en gång!
'
.........

Den här gången kommer det handla om Martin, en av mina brorsor.♥
En ganska intressant sak är att han har haft en studio, en egen med sitt band alltså. Det bandet hette Sidewalk tror jag, och det fick jag på en skva. Så jag har den här hemma nu. Jag tror att hans ena band's låt har gått på radion någon enstaka gång, dessutom har en av hans barn (som var 4-5 år då) vart med & sjungt på en låt med dom, så himla gulligt! Hehe, superkul att veta va? Det visste ni väl inte? ;)

Skolan / Bloggen ?

Tyvärr, men skolan går faktiskt före bloggen. Så ja, även fast jag är hemma & chillar så måste jag göra det alla andra gör i skolan. Så nu måste jag sätta mig & göra matte. Hade tänkt göra matten + Svenskan idag. På Svenskan ska man typ ta ut någon kärleksreplik, så det blir lätt! Kommer tilbaka med SUPERUPPDATERING sen, and i promise.

För bra för att vara sant..-

NI SKA BARA VETA VEM JAG & SHUNASHY CHATTADE MED IGÅR, KAN INTE FATTA ATT DET ÄR PÅ RIKTIGT!!?



Längst upp där det står: *****, i love you.♥ Ser man inte att det är jag som skickat, men om ni kollar på bilden längst ner i vänstra hörnet ser ni det.
O M G, ni kan bara inte fatta hur glada jag & Shunashy vart. Vi har fått CHATTAT med EN RIKTIG kändis på facebook. Inte vilken kändis som helst, utan min dröm..! & JA det är han. Mer än så tänker jag inte säga, för vem det är, de är min och Shunashys lilla hemlis. ^^ Men ni får självklart gissa, but don't wait for a answere!

Shit, det är inte sant..

UPDATE: ( Alltså, det är sant. ;) )

Dataflytt

Hallo sötnosar! Var tvungen att gå upp rätt tidigt för att jag & mamma skulle iväg till min syster & passa hennes yngsta barn, Julius :D (Tog med mig datorn så att jag kan uppdatera er också!) Men det var inte så farligt, jag fick ju välja ifall jag ville vara hemma eller inte, men det är grymt mycket roligare här ju ;)

Har precis ätit mat, & ska försöka komma på något att blogga om, men det blir nog mer uppdatering när ni är hemma ifrån skolan!
För några veckor sen, bjuder upp till 110%.

Godnatt

Jag ska inte sova än, men är helt jäkla hyper just nu, ni fattar inte! Så ja, godnatt darlings.♥

JAG ÄR RIKTIGT JÄKLA GLAD

JAG LOVAR DARLINGS, JAG KOMMER TILLBAKA NÄR JAG KAN ANDAS ♥
SÅLÄNGE, EN BILD PÅ MIG OCH MIN BEBI :*



Älskar dig.

JAG DÖR

Ni kan absolut inte föreställa er, vem jag och shunashy nyss snackade med på facebook.. O M G!!!

Du ljög, sånt gör inte kompisar

Jag kan inte fatta att du faktiskt L J Ö G - Rakt framför ögonen på mig.

Centrum neeext

Yes, ska köpa lunch där. Kan ni gissa vad det kommer bli..? ;) Kommer tilbaka snart, om jag inte dör på vägen. Nej men, ciao.

Ungefär som 5 ''bloggtips''

1-Jag måste dissa när man har en blogg själv, & skriver sitt eget namn i slutet. Ex: /Maja. Jag känner några som gör så, & det är verkligen inget ni ska ändra på, för det är eran blogg liksom! Men jag tycker det är ganska störande, & vet några andra som också tycker det. Kanske något att tänka på? Om man vill att sina bloggläsare ska tycka att det är lite roligare att läsa. Dessutom kan man ju ha en kategori som heter ex: Skrivet av: Maja. Förstår ni..? Men som vanligt är det ju min åsikt!
2-Andra grejen jag måste dissa är när man ber om kommentarer. Typ man vet att man har 5 läsare om dagen, & sen skriver ex: ''Kommentera nu, 5 kommentarer annars kommer jag inte blogga.'' Man ska egentligen inte pressa sina läsare med sånt, för det blir inge kul att läsa då. Om jag skriver '' Men komigen, KOMMENTERA! '' i slutet av VARJE inlägg, det blir inte så intressant inlägg..
3-Gaaad vad irriterande det är när man tar bloggpause hela tiden. Man skriver att man inte har tid för bloggen längre, & då är det ju en självklarhet att läsarna slutar besöka bloggen. & sen 1 timme efter skriver hon '' Ni vet ju hur jag är, jag kan inte leva utan bloggen! '' & efter 2 dagar tar hon bloggpause igen. OSV OSV..
4-Man måste vara glad i bloggen. Visa att man tycker det är kul osv. Visar man ingen glädje eller någonting, då blir det en tråkig och värdelös blogg!
5-Att byta design hela tiden är grymt jobbigt för läsarna. Det blir som att man renoverar 24/7. & hitta en UNIK & EGEN design för guds skull. Kul att man kommer in på någon annans blogg & så ser man att den har kopierat rakt av !?
& andra sidan kan ni tycka tvärt om.



Slut på lovet

(Gick och la mig halv 12 igår..)
Direkt när jag och mamma hade vaknat (sover hos henne just nu) så gick mamma upp och kom sen ner med frukost på sängen, så himla mysigt! Så vi låg i mammas & pappas dubbelsäng med mackor, oboy och kollade på tv.
Idag så har mamma och jag bestämt att vi ska åka iväg med bilen någonstans, så jag får röra på mig lite. Har ju deckat i soffan sen i torsdags, so yes! ;)
Vad ska ni göra idag älsklingar..? Alla som svarar får länk!



Jag ska FÖRSÖKA fixa bilder till er, nu när min blogg går så bra..!

Strax krypa ner

Förlåt för den superdåliga uppdateringen idag.. Men imorgon när ni är i skolan, vilket jag inte kommer vara - NANANANA! - så kommer jag uppdatera super, så ni har 243442 inlägg när ni kommer hem & har tid för att läsa min blogg!! :D En massa nya idéer..

Tog nyss en dusch (fråga mig inte hur det gick med mitt ben..), med hårinpackning & sådär. Så det är skönt att ha fräscht hår! Äntligen säger jag bara ;) & just nu stter jag & chattar med en massa folk på facebook, riktigt najs kväll alltså! Ser ni? Man kan älska livet även fast man är bokstavligen H A N D I K A P P A D.
Anyways. Vi får se ifall det kommer ett till inlägg för er som är uppe längre & sådär, annars blir det här godnatt-inlägget!
Dream sweet dreams blogreaders ♥



Dana, kan du försöka sätta in den här igen..?

Detta skulle aldrig hända

Jag hatar att vara i stallet .
Jag vill aldrig mer upp till stallet där min häst står . Jag vill hellre satsa på annat än att vara där uppe, det tar drygt 3 timmar av min dag att vara där . Jag skiter i dressyren jag satsat på i hela mitt liv, jag hatar det . NEVER AGAIN .
Hörni, det där skulle aldrig hända mig ! ;)

Do something else

Är så jäklans sugen på att göra någonting med mitt hår . Mest av allt vill jag ha långt hår . Låångt, fint, drömhår you know ! ;) Grejen är den att det tar tid när håret växer . Det växer ungefär 2-3 cm varje månad, vilket är sjukt jobbigt . Jag vill få såhäääär långt hår, NU !! Yes, i know, man kan andvända hårförlägning, dock ser det så oäkta ut ! Jag har velat ha hårförlägning förut, men nej . Det sliter så in i booomben på ditt hår, det blir fettigt, det gör ONT i huvudet av clipsen . Noway alltså .
Fast med mig vet man inte, imorgon kan jag komma och säga ''SKAFFA HÅRFÖRLÄGNING, NUU!'' Sån är ju jag ;)


Internet

Förlåt sötnosar ! Men igår hade vi inget internet på hela dagen . Så jag frågade Tilda ifall hon kunde uppdatera, men sen hände väl någonting så hon inte kunde antar jag ! Men nu hoppas jag att vi har internet hela dagen !

GODMORGON !
Vaknade nyss, & just nu sitter jag & bloggar, kollar bloggar, chattar med några på facebook & sådär . Idag blir det att läsa min bok, uppdatera er, och ja . Sånt ni vet . . ? ;)
Jag har inga nya bilder .

:D ♥

''Idolbild till Moah Svantemark. Blev nöjd med den faktiskt :)''
-----------------------------------------------------------------------------
Naaw, kolla vad jag hittade ! TACK Selma !

http://selmanpasalic.blogg.se/
http://selmanpasalic.blogg.se/
http://selmanpasalic.blogg.se/

'' Happy Halloween ''

I'm a happy girl, in a happy wooo-oo-ooorld . .
'
GODMORGON ÄLSKLINGAR !
Idag är det Lördag, vilket är riktigt najs ! & ja, ni borde veta hur min dag ser ut . Film, vindruvor, choklad och bloggning ! Fast jag tror vi ska åka & kolla på mormor & morfars grav . . ? Men sen på kvällen händer äntligen någonting . Det kommer komma några hit, & vi ''firar'' Halloween ! YÄÄY :D

Idolbild ! :D

http://moahslife.blogg.se/
http://moahslife.blogg.se/
----------------------------------------------------------
Nawie, TACK finaste Cornelia! Såklart får du en länk! ;)
http://annaocornelia.blogg.se/
http://annaocornelia.blogg.se/
http://annaocornelia.blogg.se/
Vill ni också få en länk, GRATIS, i min blogg !? Skicka idolbild till [email protected] / Eller skriv en kommentar när du lagt upp den på din blogg!

Whats the point..?

Chattar med en av mina fantastiska bloggläsare på facebook just nu, & i en viss del av allt snällt hon skrev, höll jag med henne otroligt mycket ! Hon skrev ungefär såhär : ''fan vad söt du är mot dina läsare, och man kan lixom chatta med dig och du svarar aldrig drygt eller nått, (vissa bloggare/bloggerskor är fett dryga när man chattar med dom) grym blogg! fortsätt såhär Moa, du kommeer gå långt hoppas vi :D♥'' & då fattar ni meningen med mitt förra inlägg om er va . . ? Anyways så var det inte de jag skulle skriva om . Utan det va just den där delen om bloggerskor som svarar drygt . Whats the point ? Om jag chattar med en av min underbara läsare, varför ska jag svara drygt ? Jag har själv vart med om det här förut, det är inte OK enligt mig ! Skriver jag : '' Åh, jag älskar din blogg *****, sluta aldrig blogga ! '' Med typ 97923 hjärtan och smileysar, så svarar hon/han : '' Tack '' Ha-ha, det är ju fn skrattretande . . ? Man blir ju bara irriterad på bloggaren då.
Nej hörni! Jag blir :DDD <- sådär glad när ni kommer fram till mig/chattar med mig eller över huvud taget hör av er till mig! :D


ILY ♥

Det är ni, precis, ni, ni/du som läser det här, som får mig att blogga . Ta åt dig av allt jag skriver nu, för det här är menat till just dig som läser .'
Skulle inte du, precis, du, som läser det här, kollat in min blogg, skulle jag inte jag haft ''Moahslife.blogg.se'' Nej, juste . Det är ni som får mig att blogga, alla era fina kommentarer . Ett leende sprids på mina läppar när jag ser statestiken . DU är underbar . DU får mig att blogga . DU lyser upp min dag .
JAG ÄLSKAR ER

Nå mig ?

Jag kom nyss på att ni inte har en aning om vart ni kan nå mig !? :S & så kan vi inte ha det, eller hur . . ?
Anyways, ni kan någ mig på facebook eller mail . Ni kan även skicka idolbilder, någon text ifall ni mår dåligt ex . So yes!
Moah Svantemark@Facebook / [email protected]@Mail



Film, vindruvor och choklad

Hej älsklingar !! ;)
Har suttit framför tvn och bara kopplat av med film, vindruvor & choklad . Kände att det behövdes . . Men nu sitter jag här & känner mig redo för lite uppdatering ! Vad sägs om det ? ;)
Vad har ni gjort idag . .?

Då du ser på mig - Gmx

Min fredag

Min fredag blir till att sitta framför filmer, chatta med en massa på facebook & droga mina värktabletter ;) Thaha . . Dessutom missar jag megaberga, tänk er hur roligt det skulle vara ifall jag kom dit & försökte dansa med mina kryckor !? HAHA..

Fly

Ingen dag är den andra lik..

Godmorgon bloggen ! Sovit gott . . ? Jag har sovit sådär med mitt ben, kan ju inte ligga på sidorna :/ Har precis ätit frukost, & nu sitter jag med datorn i knät, chattar med en massa på facebook & kollar på tvn ! Felicia & jag håller på att chatta om min operation, haha .
Idag ska jag & mamma åka in och hyra sån där ''fyra filmer'' grej, ni vet . För jag kan ju liksom inte göra någonting, inte gå utan kryckor, osv . . Så då sa mamma att vi skulle åka in & hyra 4 filmer, happy girl ! :D Så det blir en bloggdag med film & en massa gottilegott . . !
Håll utkik, ska verkligen uppdatera idag ! :D



SLITEN TJEJ !

It's never 2late

Hej gullungar! :D
Har inte kunnat uppdatera er idag, ni kommer väl ihåg varför? Om inte så ska jag berätta. Jag fick gå upp 6 tror jag, på morgonen. Sen åkte mamma & pappa med mig in till sjukhuset, där opirerade min ortoped mig, det var lite skakis och sådär. Men det är skönt att ha det gjort! Det dåligaste är att jag inte får rida/idrotta/bada/springa osv.. på 1 månad!!

Nu är jag hemma i alla fall, och kan göra några inlägg till er! ;)

New New New

Superfin, mysig, stickad tröja ~ H&M



(HAHA, hade satt den ut och in..) ÄLSKAR tröjan! ~ H&M

Baked Alaska

How happy i am !? :D
Jäklar vad glad jag är! Hömtade 2 nya tröjor i Centrum nyss som hade kommit, + att mamma köpte en ny Ben&Jerry glass till mig, eftersom att den första tog slut idag.. Hihi :D Har ni provat Baked Alaska..? Jag sitter och mumsar på den just nu. Den innan hette typ Strawberry cheescake, men den här va ju bara för god! Små vit-chokladbitar + marsmellows och vanlijglass. L O V E!
Anyways, min blogg handlar inte om Ben&Jerry glass, eller hur..? ;)
I nästa inlägg visar jag er vad jag hämtade i Centrum!

I'm a proud beliber

Seriöst, alla kollar på videon.  Även dom som inte gillar Justin Bieber.

MITT HÅR

vill göra en förändrinfi

Saft & Ben&Jerry

Vad gör ni..?
Själv sitter man och gottar sig med Saft och Ben&Jerry-glass! Hur gott !? ;)
Ska strax ta ut hundarna en sväng, vi får se ifall det kommer bilder. Troligtvis inte. Jag har tagit ganska många bilder idag som kommer ut senare!

Länkbyte

Fanny Juhlin! Klicka på bilden för att komma till hennes supergrymma blogg! ;)

Länkarna

http://freedlunds.blogg.se/
-
http://elgshit.blogg.se/
-
http://nollnollans.blogg.se/
-
http://moabastis.blogg.se/
-
http://pikminsheina.blogg.se/
-
http://raitaa.blogg.se/
-
http://sandinn.blogg.se/
-
http://lovisaholmstrom.blogg.se/
-
http://belladavis.blogg.se/

Vinterstylen 2011

Såhär kommer ni få se mig springa runt i vinter! Jackan köpte jag för ett år sen på Lindex tror jag..? Halsduken kommer från Ellos och vantarna fick jag på min fest! Tror dom är köpte på H&M.
Vad tycker ni? Kan jag gå ut i det där? I LOVE IT! :D
-
-

Julen :D

Julafton
Vem älskar inte julen liksom..? Snön, paketen, åka pulka, vara ute osv. Det är ju hur mysigt som helst! Äta kneck, julbord och bara mysa med nära & kära!
Göra egna julklappar
Tycker det är roligare att göra egna julklappar. ex, alla vill väl få ett handgjort armband av sin lillasyster..? Man kan göra egna kort, dukar, kuddar, och mer! Herregud, jag kör på mitt egna! ;)
Snön
Åh gaad, vad jag längtar efter snön! Man kan göra snögubbar, ha snöbollskrig osv. Dessutom är det bara mysigt att vara ute då! Man får en helt annan luft..


Happy girl

Är så glaad just nu! Håller på att planera lite med några, ska försöka träffa dom, nya kompisar you know !? ;) Gaah, och alla är så himla söta också! :O
Sötnosen Felicia!



Tilda såklart!



Snyggingen Denice!


Fanny gullungen! :D


Oh Dana. Sööt!

Imorgon - Doktorn

Ni kommer väl ihåg inlägget om att jag skulle opereras..? Jag trode den 15:onde November, tydligen inte? Jag ska opereras imorgon - 3:dje November! Åh.. Jag orkar inte. Men jag gör det för en speciell sak, so yes!


Back on track!

Godmorgon bloggläsare! ;)
Hur mår ni..? Jag mår super! Förutom med min arm och huvud..
Idag skulle jag varit med Josefine, men jag orkar verkligen inte det! Jag är alldeles för sliten. Så jag är hemma, fixar lite julklappar och sån't där- Det är aldrig för tidigt för att fixa det! ;)
Uppdateringen idag kommer vara på topp! Ni kommer få minst 974 inlägg! Nähe, jag skojar bara med er, men många intressanta och roliga inlägg kommer idag!
Vad ska ni göra idag..?



I'm back ladies!

Jag är tillbaka med uppdatering imorgon älsklingar, jag är för sliten för att blogga..

Sjukhuset

Har inte kunnat uppdatera er under dagen för att jag rammlat av hästen.. Har sjukt ont i armen och huvudet, återkommer snart.

Långsväng med hundarna och mamma

Hello bloggen!
Jag kunde verkligen inte sova mer än till halv 8, så jag gick upp och satte mig en stund vid datorn. Sen fixade jag frukost och satte mig framför tv:n med mamma. Vi kollade på nyheter eftersom att Rihanna ställde in konserten i Malmö igår! :O Hon va risig osv. Doktorn sa att hon inte skulle sjunga då.. Stackars alla som hade bokat hotell från Norge osv.
Anyways. Sen så gick jag och mamma + hundarna ut på en långpromenad, snackade och sådär. Jag har världens bästa mamma!
Förresten! Ska upp till stallet om en timma ungefär, men vill någon vara efter det? Hör av dig på Facebook! :D